neděle 22. února 2015

Sprchový kout

Proč nemůžeme mít něco jednoduché?????? Protože bychom si toho pak nevážili :) Když jsme se usnesli, že místo pračky bude sprchový kout, musel můj Ferda odbourat a trošku zvětšit jeho prostor. Zvětšil na 94 cm. Najděte dveře do niky v šíři 94 cm!!! Všechno prostě nedomyslíš....
Chá ...koupelnová studia nám je samozřejmě udělají, ale atyp je s příplatkem 20-30% No nejsem blázen dávat za kus skla 15-20 tisíc. Tolik budou stát i mé vysněné baterie.
A tak zlatý stejda gůgl hledal dveře do niky 94 cm a našel....za krásných 4,5 tisíce? Ještě větší krása. a tak jsme dveře objednali a byli skeptičtí, co můžeme očekávat za takový peníz?
Marně hledám zádrhel.....žádný nenacházím...Jednoduché, čisté linie....ty dveře jsou super! A za ty prachy 2xsuper!!!! Dole by měla být ještě těsnící lišta, ale já jí tam nechci. Bude to hezky bezbarierové a na úklid praktické.







1 komentář:

  1. Závidím vám ten prostor, že můžete mít vanu i sprchový kout. To byl vždycky můj sen, bohužel máme ale malou koupelnu, takže u nás vana nepřipadala v úvahu. To bychom se pak v koupelně sotva otočili. Hledali jsme proto nějaké praktické sprchové kouty a vybrali jsme si čtvrtkruhový 90 x 90 cm, takže je dostatečně velký :-) .

    OdpovědětVymazat